Αρχική Σελίδα

Qingdao Kaineng Environmental Protection Technology Co.,LTD Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Co. τεχνολογίας προστασίας του περιβάλλοντος Kaineng Qingdao, ΕΠΕ (κώδικας αποθεμάτων: 838388) είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές λεβήτων στη βόρεια Κίνα, είναι μια εθνική κορυφαία επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας, που απαριθμείται τυπικά στον κύριο πίνακα στις 5 Αυγούστου 2016, καλούμενο η τεχνολογία Kaineng. Η επιχείρηση κατασκευάζει κυρίως την ενέργεια - προϊόντα προστασίας αποταμίευσης και του περιβάλλοντος: wast λέβητας θερμότητας, εξοικονομητής χαμηλής θερμοκρασίας, πετρέλαιο και με γκάζι λέβητας, σωλήνας καρφιτσών, σωλήνας χ-πτερυγίων, σπειροειδείς σωλήνες πτερυγίων, θαλάσσιος λέβητας και διαφορετικά είδη δοχείων πίεσης και ούτω καθεξής.

 

 

Εργοστάσιο λεβήτων της Κίνας Kaineng

 

 

Το Kaineng έχει το σχέδιο δοχείων πίεσης αδειών λεβήτων της Κίνας κατηγορία-α και κατηγορίας D1/D2 και την άδεια κατασκευής. Η επιχείρηση έχει λάβει ISO9001: 2015 πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης του γραφείου Veritas, ISO14001 της Γαλλίας: 2015 πιστοποίηση συστημάτων διαχείρισης περιβάλλοντος και OHSAS18001: πιστοποίηση συστημάτων διαχείρισης υγιεινής της εργασίας του 2007, και κερδισμένος επίσης την έγκριση εργασιών από πολλές παγκόσμιες εταιρείες ταξινόμησης: ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ABS, Γαλλία BV, Νορβηγία DNV& Γερμανία GL, Μεγάλη Βρετανία LR και Κίνα CCS.

 

Η επιχείρηση έχει περισσότερα από 20 διπλώματα ευρεσιτεχνίας προτύπων χρήσης. Ο λέβητας αερίου εξάτμισης σωλήνων καρφιτσών έχει απαριθμήσει στον κατάλογο εμπορικών σημάτων των βασικών προϊόντων και του εξοπλισμού τεχνολογίας、 εξοικονόμησης ενέργειας στην επαρχία Shandong και την πόλη Qingdao (αριθμός ένας στις πρώτες επιχειρήσεις). Έχει εγκρίνει από το Υπουργείο επιστήμης και τεχνολογίας ως έργο κεφαλαίων καινοτομίας για τις μικρομεσαίες εταιρίες, και την περασμένη αποδοχή του εθνικού προγράμματος υποστήριξης sci-τεχνολογία για το 11ο πενταετές σχέδιο «έργο εκβιομηχάνισης και επίδειξης μονάδων δύναμης και συμπαραγωγής βιοαερίων». Η επιχείρηση μεταφορά θερμότητας Qingdao έχει απονείμει των αξιότιμων τίτλων «που ενισχύει και η ενέργεια - ειδικός τερματικός σταθμός εξοπλισμού αποταμίευσης», «κέντρο επιχειρηματικής τεχνολογίας», «ερευνητικό κέντρο εφαρμοσμένης μηχανικής», «ενέργεια Shandong - αποταμίευση και επιχείρηση επίδειξης προστασίας του περιβάλλοντος», «Qingdao ειδικεύτηκε, καθαρισμένη, ιδιαίτερη και νέα επιχείρηση επίδειξης».

 

  Το Kaineng είναι εξειδικευμένο στην παραγωγή του σωλήνα καρφιτσών, της?????????? μεταφοράς θερμότητας σωλήνων Χ που ενισχύουν τα συστατικά, της ενέργειας λεβήτων αερίου εξάτμισης και ούτω καθεξής - αποταμίευση και του εξοπλισμού προστασίας του περιβάλλοντος για 20 έτη, με περισσότερους από 230 υπαλλήλους, συμπεριλαμβανομένων 50 μηχανικών. Το εργοστάσιο καλύπτει την περιοχή 73000m ², και έχει περισσότερα από 300 σύνολα εξοπλισμού παραγωγής, συμπεριλαμβανομένων 10 γραμμών παραγωγής συγκόλλησης σωλήνων καρφιτσών, 12?????????? γραμμών παραγωγής συγκόλλησης σωλήνων Χ. Η ετήσια παραγωγή ενισχυμένων τμημάτων μεταφοράς θερμότητας καρφιτσών των σωλήνας είναι περισσότεροι από 3600 τόνοι, και τα?????????? ενισχυμένα σωλήνας τμήματα μεταφοράς θερμότητας Χ είναι περισσότεροι από 8500 τόνοι. Περισσότερα από 12000 σύνολα διαφορετικών ειδών σωλήνων καρφιτσών, χ-?????????? λεβήτων και δοχείων πίεσης αερίου εξάτμισης σωλήνων έχουν παραχθεί. Συμμετέχουμε στη χρησιμοποίηση θερμότητας των αποβλήτων για 20 έτη, έναν επαγγελματικούς κατασκευαστή και έναν ηγέτη στη βιομηχανία λεβήτων θερμότητας των αποβλήτων.

 

Οι έρευνες Kaineng ανεξάρτητα και αναπτύσσουν τα τμήματα μεταφοράς θερμότητας σωλήνων καρφιτσών. Ο λέβητας αερίου εξάτμισης είναι υιοθετημένα τμήματα μεταφοράς θερμότητας καρφιτσών ενισχυμένα σωλήνας για να διευρύνει την περιοχή ανταλλαγής θερμότητας 6-8 φορές και να αυξήσει το συντελεστή μεταφοράς θερμότητας 2 φορές, έτσι ώστε για να βελτιώσει την αποδοτικότητα μεταφοράς θερμότητας περισσότερες από 14 φορές. Ο σωλήνας καρφιτσών Kaineng χαρακτηρίζεται με τη συμπαγή δομή, υψηλή αποδοτικότητα θερμότητας, λιγότερη επένδυση εξοπλισμού, και επίσης με προστατευόμενο από τους κραδασμούς, το θόρυβο που μειώνεται, λερώνοντας τους, ασφαλείς και αξιόπιστους χαρακτήρες.

 

 Το Kaineng έχει τον τεχνικό τέλειο τεχνολογικό εξοπλισμό δύναμης、 και τις εξεταστικές μεθόδους για να ταιριάξει με την κατασκευή προϊόντων, και έχει καθιερώσει το ολοκληρωμένες ποιοτικό σύστημα ελέγχου και την τεχνική παραγωγής. Η στήριξη στην ισχυρή ομάδα Ε&Α μας στην έρευνα για τα τμήματα μεταφοράς θερμότητας στην Κίνα και στο εξωτερικό, kaineng έχει εισαγάγει τα διάφορα είδη προϊόντων αποκατάστασης θερμότητας των αποβλήτων. Το εμπορικό σήμα μας είναι τιμημένο ως διάσημα εμπορικά σήματα Qingdao» «εμπορικών σημάτων» Shandong διάσημα «.

 

 Χτίζουμε την τεχνική συνεργασία με το πανεπιστήμιο Xi'an Jiaotong, πανεπιστήμιο Shandong, πανεπιστήμιο Tsinghua, πανεπιστήμιο Τεχνολογικού Πανεπιστημίου、 Shanxi Dalian της επιστήμης και της τεχνολογίας και ούτω καθεξής. με την πανεπιστημιακή ερευνητική συνεργασία βιομηχανίας που συνδυάζεται, έχουμε τις ισχυρές ανεξάρτητες ικανότητες σχεδίου και έρευνας της αποκατάστασης θερμότητας των αποβλήτων. Το 2013, πανεπιστημιακή από κοινού οργάνωση Kaineng και Xi'an Jiaotong «ερευνητικό όργανο εξοπλισμού συγκόλλησης τμημάτων μεταφοράς θερμότητας λεβήτων», «ενίσχυση μεταφοράς θερμότητας και ενέργεια διαδικασίας - κέντρο Ε&Α εξοπλισμού αποταμίευσης».

 

Σύμφωνα με τα σχετικά εθνικά και επιχειρηματικά πρότυπα, μπορούμε να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε τα διαφορετικά είδη σωλήνα καρφιτσών?????????? σωλήνας Χ των λεβήτων αερίου εξάτμισης σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών

 

 Από το ίδρυμα, Kaineng έχει κάνει τη χρησιμοποίηση και το μετασχηματισμό θερμότητας των αποβλήτων για περισσότερες από 1000 διαφορετικές γεννήτριες καυσίμων σε σχεδόν 100 εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας, ο οποίος έχει την αξιοπρόσεκτη ενέργεια - αποτελέσματα αποταμίευσης και ιδιαίτερα οικονομικά οφέλη στους πελάτες. Τα προϊόντα μας πωλούνται σε περισσότερες από 30 επαρχίες. Έχουμε χτίσει τη στενή συνεργασία με 5 σημαντικές επιχειρήσεις ενέργειας: Huadian, Guodian, Huaneng, Datang, συνεργασία επένδυσης δύναμης της Κίνας, και πετρελαιοφόρος περιοχή πετρελαιοφόρων περιοχών、 Dagang πετρελαιοφόρων περιοχών、 Huabei πετρελαιοφόρων περιοχών、 Shengli Daqing επίσης.

 

Τα προϊόντα έχουν χρησιμοποιηθεί ευρέως στις με κάρβουνο εγκαταστάσεις, σιδηροκράματα, πετρελαιοφόρος περιοχή, μετατρέποντας σε κωκ εγκαταστάσεις, ανθρακωρυχείο, δηλητηριάζουν με αέρια τους πετρελαιοκίνητους και σταθμούς βιοαερίων, και εξαγόμενος στη Ρωσία, την Ιαπωνία, το Μπανγκλαντές, το Πακιστάν, τη Γαλλία, τις βόρειες χώρες της Ευρώπης και ούτω καθεξής και τις περιοχές.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας
Qingdao Kaineng Environmental Protection Technology Co.,LTD Qingdao Kaineng Environmental Protection Technology Co.,LTD Qingdao Kaineng Environmental Protection Technology Co.,LTD Qingdao Kaineng Environmental Protection Technology Co.,LTD
1 2 3 4
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Εξαγωγέας

Πωλητής

Άλλα

Μάρκες : Kaineng

Αριθμός Υπαλλήλων : 200~250

Ετήσιες πωλήσεις : 15000000-25000000

Ιδρύθηκε Έτος : 1999

Εξαγωγή pc : 20% - 30%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Qingdao Kaineng Environmental Protection Technology Co.,LTD Πιστοποιήσεις Κίνα Qingdao Kaineng Environmental Protection Technology Co.,LTD Πιστοποιήσεις Κίνα Qingdao Kaineng Environmental Protection Technology Co.,LTD Πιστοποιήσεις Κίνα Qingdao Kaineng Environmental Protection Technology Co.,LTD Πιστοποιήσεις